20 år som rådgivende firma i byggeteknikk

ALC jubilerer

11.11.1997 er den offisielle stiftelsesdatoen for aksjeselskapet ALC. Den gangen var firmanavnet Arild Lunde Contracting as, men i 2015 endret vi navn til ALC AS. Grunnlegger av firmaet er sivilingeniør og daglig leder Arild Magne Lunde.

ALC består i 2017 av 12 dyktige medarbeidere i et allsidig ingeniørmiljø. Vi holder til i hyggelige lokaler i Øksnevad Næringspark i Klepp kommune. For firmaet har det vært et strategisk valg å ha tilhold på Jæren, like ved et stoppested på Jærbanen. Det er enkelt å komme hit og enkelt å finne parkering.

I jubileumsåret har vi mer å gjøre enn noen gang.  Oppdragsgivere er offentlige og private byggherrer, og jobbene spenner blant annet fra underjordisk magasin for Jærmuseet, nytt administrasjonsbygg for Titania, byggherreombud for nye Sandnes Rådhus og ny idrettshall i Bjerkreim til utvidelse av Maxi kjøpesenter og diverse boligprosjekt.

Jubileet blir feiret i forbindelse med årets julebord.