Støping på Vitengarden

ALC har byggeledelsen på Jærmuseet/Vitengarden, der betongarbeidene til det underjordiske magasinet er i full gang. På grunn av den buede formen til velvet kreves det mye armering, noe som kommer tydelig fram på dette bildet. Betongentreprenør er Kvia AS.

Etter at betongarbeidene er ferdige, vil området bli dekket og tilbakeført med naturlig vegetasjon. 

Flotte armeringsarbeider

Flotte armeringsarbeider

Bildet viser første støp av tak. Byggherre Hans Olesen (til høyre) og formann Kristoffer Taksdal fra Kvia AS følger med.  Det underjordiske magasinet er ca. 2.100 kvm og skal brukes til å lagre landbruksmaskiner.

Bildet viser første støp av tak. Byggherre Hans Olesen (til høyre) og formann Kristoffer Taksdal fra Kvia AS følger med.

Det underjordiske magasinet er ca. 2.100 kvm og skal brukes til å lagre landbruksmaskiner.