God gang på Maxi

Arbeidene med utvidelse og ombygging av Maxi kjøpesenter er inne i sin mest hektiske fase. Da de tre store kjedene Clas Ohlson, Match og Musti (Nordens største dyrebutikk-kjede) ønsket å etablere seg på Maxi, betydde det at flere av de eksisterende butikkene måtte flytte internt i senteret. ALC har laget arbeidstegninger for ombyggingen, i tillegg til byggeledelse.

Totalt er det ca. 1.500 kvm butikkareal som er ombygd. Utfordringen med denne type oppdrag er å gjøre arbeidene så skånsomt som mulig for den enkelte butikk, og samtidig sørge for minimalt nedetid.

Det er satt av en og en halv uke pr. butikk i forbindelse med flytting og nyåpning. Frisørkjeden Hair & There åpnet i nye lokaler tirsdag 6. mars. Her har ALC hatt ansvaret for alle fag i tillegg til å organisere montering av innredning og flytting.

Byggeleder Roald Rege Olsen fra ALC forteller om travle og lange dager: - Vi er langt ned i de minste detaljene samtidig som vi skal se de store linjene og holde framdriften, sier han.

26. april skal arbeidene være sluttført.   

Byggeleder Roald Rege Olsen sammen med fornøyde frisører i Hair & There på Maxi

Byggeleder Roald Rege Olsen sammen med fornøyde frisører i Hair & There på Maxi